Verblijven in het Pajottenland

Om het Pajottenland uitgebreid te ontdekken, kan een verblijf in de streek zeker niet ontbreken. In het Pajottenland zijn er B&B’s, campings, hotels en vakantiehuizen waar je je verblijf kan spenderen. Hier kan je alvast enkele aanraders bekijken.

B&B’s

B&B

’t Craaienhof (Herne)

Een gezellige B&B is ’t Craaienhof in Herne. Deze B&B ligt op slechts 30 minuten van Brussel. Het is een familiale woning in een oude schuur van een boerderij. Rondom de woning is er een prachtige tuin met borders en buxus hagen, een groentetuin en fruitbomen. In de verte zie je grazende koeien aan het werk.

’t Craaienhof is gelegen in een rustige omgeving. Je komt er helemaal tot rust, in groep of alleen. In de B&B geniet je van optimaal comfort.

B&B De Nieuwe Cam (Gooik)

Deze B&B is gelegen in het tweede oudste huis van het dorp Gooik. De woning dateert uit 1711 en maakt deel uit van een vierkantshoeve gelegen in het centrum. In 2004 werd de woning gerestaureerd maar de originele eiken balken in de slaapkamers werden behouden. In de binnentuin van de hoeve kan je genieten van de tuin of het terras.

In Gooik zelf zijn er 2 restaurants en is er een verhuurcentrum voor fietsen. Fietskaarten kan je verkrijgen op de boerderij. Ook wandelen is een leuke bezigheid in de streek.

B&B Hof Hedera (Herne)

Vroeger was Hedera één van de vele boerderijen in de streek van Herne. Het boerderij had enkele koeien en varkens. De akkers en de moestuin waren voor eigen gebruik.

Vandaag zijn Hedera en vele andere boerderijen prachtige gezinswoningen geworden in authentieke stijl. In Hedera zijn er nu enkele gastenkamers. Gasten kunnen er de hele dag genieten van de tuin en de terrasjes.

B&B Hof te Spieringen (Galmaarden)

Op het plattenland ten westen van Brussel vind je een Brabantse vierkantshoeve. Eén vleugel daarvan wordt ingenomen door de B&B Hof te Spieringen.

Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer en beschikt over alles die je nodig hebt. In de ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt met lokale producten. ’s Avonds is er een heerlijk avondmaal gemaakt met dagverse producten.

Camping

Kampvuur

Camping Green Valley (Herne)

In de mooiste vallei van het Pajottenland, vind je het Green Valley Park. Deze camping minden in de natuur is een werkelijk paradijs voor natuurliefhebbers. Deze camping voldoet ook aan vereisten zoals properheid, gezelligheid en veiligheid. De camping is ook ideaal voor families.

Hotel

Hotel

Hoevehotel Warandehof (Gooik)

Hoevehotel Warandehof is een hotel en een hoeve in één. Het is gelegen in Gooik, het dorp dat ook wel de parel van het Pajottenland wordt genoemd. Hoevehotel Warandehof is gelegen in een negentiende-eeuwse vierkantshoeve. Het hotel straat een aangename, rustige sfeer uit ideaal voor families of zakelijke sferen. Aan de bar, de openhaard of één van de terrassen bij mooi weer kan je tot rust komen. In het hotel is er gratis internetaansluiting en kan je een sauna voor zes personen huren.

Hotel Thermen (Dilbeek)

Voor luxe en comfort moet je in het Hotel Thermen in Dilbeek zijn. In het hotel zijn er zeer ruime kamers die beschikken over een kitchenette en een eethoek. Het restaurant van het hotel genaamd Exit-12 serveert iedere dag een ontbijtbuffet. In het beautycenter kunnen gasten gratis terecht voor de sauna- en thermenfaciliteiten.

Gosset Hotel (Groot-Bijgaarden)

Aan de Brusselse Ring ligt het Gosset Hotel. Door zijn geweldige locatie is dit een populaire hotel voor zakenmensen uit Brussel. Vanaf het hotel geraak je makkelijk en eenvoudig in het centrum , de voornaamste stations en de luchthaven in Zaventem. Het hotel beschikt ook over seminarie- en vergaderzalen voor tot 250 personen. De brasserie en de bar zijn ingericht in Franse brasserie-stijl en zijn erg populair onder de gasten.

Best Western Hotel Brussels (Dilbeek)

Het Best Western Hotel Brussels is gelegen in Dilbeek. Het hotel heeft een uitstekende locatie namelijk naast een van de belangrijke Europese wegen, de E40. Het hotel beschikt over aangename en comfortabele kamers. In het hotel is er ook een restaurant waar je kan uitrusten tijdens een lange rit of wanneer je door België reist.

Vakantiehuis

Op de Ketelberg

Op de ketelberg is een vakantiehuisje waar je terecht kan voor de nodige ontspanning, rust en comfort. In dit huisje geniet je samen met jouw partner in alle rust en privacy. Je wordt omringd door prachtige natuur en begeeft je in een aangename omgeving.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *